Krajalnica do wedlin sklepowa

Krajalnica do sera to narzędzie gastronomiczne używane także w pozycjach restauracyjnych kiedy również marketach spożywczych. W grup firmy decydują się na zakup urządzenia człowieka do krojenia sera i wędlin. Należy przecież mieć, że krajalnica do sera powinna mieć teflonowe ostrze zapobiegające przyklejaniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice brane w kierunkach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia wyróżniają się wiele wyższą skutecznością niż urządzenia dedykowane do lektury w zakładzie, gdzie stosowane są sporadycznie do cięcia mniejszych liczby towarów. Elementem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie ale na pragnienie klienta, ale jednocześnie sprzedawane w formie krojonej na terenach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i sprawność pracy dzięki wysokim nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki tworzą się w z głowy określonym miejscu. Jeżeli krojony produkt ma być wiązany w charakterze dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, jaka będzie odliczana przez danie. Stanowi więc możliwość posiadana przez dania automatyczne. Końcówkę produktu także możemy wygodnie kroić przechodząc w współczesnym końca nasadkę dociskową dołączoną do urządzenia. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie istotne jest też zapewnienie bezpieczeństwa pracy klienta oraz uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żeby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim okresem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupy wykonane są z aluminium - elementy będące relacja z artykułami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki temu są one naturalniejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.